tisdag 13 april 2010

Leffe Strömberg lämnar Leksand!


Idag kom beskedet som alla i Leksand väntat på att Leffe Strömberg inte fortsätter en säsong till, med tanke på att dom flesta "läktarexperter" sågat honom sen tidigt i höstas kom det inte som en jätteöverraskning.

Leffe skulle stå för en defensiv hockey och det har laget visat ett fåtal tillfällen.
Det har saknats tydliga linjer i spelet och man har framförallt haft mycket stora problem i backlinjen som hamnat i knät på Jocke Eriksson i målet.

Nu pekas Niklas Eriksson ut som ny huvudtränare i pressen och det kanske är så, men jag skrev redan förra veckan om Challe Berglund...

För tre veckor sedan viskades det om att Patric Kjellberg var på väg bort och så ser det ut att bli, det har däremot varit tyst om en ersättare men nu ryktas det om Andreas Johansson som spelade typ 2 perioder i höstas innan han klev av skadad.

Marcus Weinstock lämnar också Leksand, han har enligt mig haft obegripligt mycket speltid och nog måste det funnits någon annan som kunnat ta hans plats tidigare. Strömberg nötte Weinstock i Powerplay gång på gång, ofattbart när han inte är den playmaker som vi såg redan förra säsongen.

Oliver Ekman-Larsson talar öppet om att det förmodligen inte blir en fortsättning, ingen nyhet där heller, snacket har gått länge...

Leffe Strömberg länk
http://www.leksandsif.se/6520.php
http://www.dt.se/sport/article626373.ece
Weinstock länk
http://www.svenskafans.com/hockeyzon/artikel.asp?id=351080
Oliver länk
http://hockey.expressen.se/Nyheter/1.1949924/leksand-kanns-inte-sa-aktuellt-just-nu