fredag 3 april 2009

Helvete


I går kväll släcktes hoppet när AIK vann i Ejendals Arena med 2-1 över Leksand...

Leksand rivstartade den 1:a perioden och Mathias Johansson gjorde 1-0 välförtjänt efter drygt 16 minuter, "Heino" i AIK kassen fick antingen hjärnsläpp eller tappade balansen när pucken kom för det såg ut som en riktig groda av honom.

Roger Melin måste vara hedersdoktor i taktik för i 2:a så var "gnagarna" ett helt nytt gäng och 1-1 kom efter endast 1.14, Eric Johansson drog på sig Leksands enda utvisning och AIK förvaltade detta väl och satte 1-2.

Leksand skapar situationer men pucken vill inte gå rätt väg som vanligt, i den 3:e så försöker Leksand men AIK manövrerar ut dom totalt och så har det sett ut dom andra mötena lagen emellan.

Det är jävligt bittert att förlora i kväll men kvalserien avgjordes inte nu utan i dom tidigare skitmatcherna hemma mot Södertälje och Växjö, jag har hävdat sen i höstas att AIK är det bästa laget Leksand mött den här säsongen.


Noterbart var att domaren Patrik Sjöberg var tillbaka i hans 1:a?? match efter "skandalen" i slutspelet när han missade att plocka in en spelare efter ett mål, kanske var det därför Leksand endast hade en 2:a och AIK fyra stycken.....

Mikael Karlberg ryktas sluta efter den här säsongen, ingen rök utan eld.....

Västeråsmålvakten Johan Thalberg var i farten i går igen när han skulle bakom mål och orsakade ett baklänges mål, snacka om att vara under isen....