torsdag 16 april 2009

Almtuna-Presskonferans

Almtuna kommer att hålla presskonferans i Gränby Centrum kl 17.00, för den som vet så händer något sådant ALDRIG i Almtuna och spelaren som värvats har kontrakt på 2 år.

Mitt tips:
Gusten Törnqvist målvakt från Luleå, det skrev jag som ett rykte för ett par veckor sedan.

Ny klubbchef kommer att presenteras samtidigt.
Häromdagen så värvades centern Robert Kimby från Nybro.
Sportchefen Martin Öhrstedt verkar ha blivit ett "lyckokast" för Almtuna då han värvar med den minimala budget dom trots allt förfogar över.
När vaknar Lundström i Leksand.....?
Även Upsala Nya Tidning skriver här:
klipp från mitt mail:
I N B J U D A N T I L L P R E S S K O N F E R E N S
Almtuna IS största sponsoravtal någonsin bakom nyckelvärvning.
Idag torsdag 16 april klockan 17.00 inbjuder Almtuna IS tillsammans
med Gränby Centrum till presskonferens.
Vi kommer då att presentera ett nyförvärv, en nyckelspelare till vårt lagbygge. En värvning som har blivit verklighet tack vare ett extraordinärt avtal med vår sponsor Gränby Centrum som ägs av Atrium Ljungberg.
- Det har gått bra att forma laget inför nästa år så här långt, den här värvningen är pricken över i:et. Vi har ett bra lag på papperet, nu blir det Jonas Rönnqvist och Bert Robertsson ansvar att se till att det blir slagkraftigt på isen också, säger Martin Öhrstedt, sportchef i Almtuna IS och ansvarig för värvningarna.
Avtalet löper över två år och Gränby Centrum har tagit på sig att stå för merparten av kostnaderna som värvningen innebär. Utan deras medverkan hade Almtuna IS inte kunnat göra den satsningen.
- Vi är en stor fastighetsägare i Uppsala och vi vill ta vårt samhällsansvar. Det är också oerhört väsentligt för en så stor stad som Uppsala att ha en evenemangs- och idrottsarena av rang och för att det ska bli verklighet är ett bra ishockeylag en mycket viktig byggsten. Genom det här samarbetet kan vi bidra till att Almtunas långsiktiga satsning blir så stark som det bara går, säger Kristina Johnson, affärsområdeschef på Atrium Ljungberg.
Gränby Centrum kommer att använda spelaren i sin egen marknadsföring. Samarbetet mellan Almtuna IS och Gränby Centrum kommer att intensifieras och båda aktörerna kommer att kunna nyttja varandras arenor för exponering, evenemang med mera. Under presskonferensen kommer Almtuna IS också att presentera en ny klubbchef.
Fakta om presskonferensen
Plats: Gränby Centrum, torget mellan Kvantum och Coop.
Tid: Klockan 17.00.
Anmälan: Svara gärna på detta mail och berätta att ni kommer.
Övrigt: Företrädare från Almtuna IS och Atrium Ljungberg kommer att finnas på plats. Kontaktpersoner: Almtuna IS, Peter Funning, 070-373 93 47 Atrium Ljungberg/Gränby Centrum, Kristina Johnson, 070-3415451