lördag 14 februari 2009

Var är KEMP(E)arna?


Leksand-Bofors 2-4

Grattis Bofors för att ni kämpade er till en välförtjänt seger mot ett gäng som trots sina feta lönecheckar inte orkar röra på "grillorna".

Trodde att fredagen den 13:e var slut för länge sedan och att vi skulle ha HJÄRTA idag (Alla Hjärtans Dag) och hjälpa varandra? Icke sa nicke, här tas inga onödiga skridskoskär för att kunna nå pucken och kanske spela fram en kompis. Problemet såg vi igår också att knappt någon vill offra sig för att ge fri väg åt en lagkamrat, man lägger passet bakom en spelare på väg fram, ibland på skridskon och inte bladet, någon är felvänd osv..

4:e linan med Ollas, Eneqvist och Hägglund är fortfarande dom som orkar trycka ner motståndarna i egen zon, dom lyckas få med sig utvisningar, dom åker skridskor och därför lyckas dom, heder åt er tre musketörer!
Prestberg med två mål och en i stolpen är också ok.

Backarna: Det är STORA problem här, jag sågar direkt 3 av 7 backar ikväll, kanske till och med 4 av 7 om jag skall sticka ut näsan.

Kempe och Jonsson i båset är som pappfigurer, dom rör sig inte i alla fall...... Och det är nog det mest skrämmande att aldrig REAGERA / AGERA, vilka signaler skickar dom till spelarna? att det ok att fortsätta som inget hänt? Nu är det massa snack om Fleming hit och dit, fel eller rätt? men han har åsikter om saker och ting, kanske inte rätt jämt men han visar sitt HJÄRTA åt sporten.

2-4 målet ett typ exempel när pucken är ute och vänder i Boforsbåset och 3 domare missar detta!, vad gör Kempe/Jonsson i båset?............?.............?...........? Ingenting..........men va fan!

Visst ingen i Ejendals trodde ändå att LIF gänget skulle haft en chans att vända matchen, men visa era känslor..............

Det är problem med attityden när ingen orkar att tackla ordentligt och att ingen skyddar vår målvakt när en Boforsspelare åker på honom vid blockering, LIF spelarna åker därifrån och lämnar det utan åtgärd......va f-n, den killen skall ligga på isen direkt och ja vi kan ta den utvisningen ett par gånger tills alla lärt sig att man inte går ostraffad därifrån och den motståndare som gjort detta lär garanterat få sina 2 minuter han med.

Är Leksingarna så bekväma att man inte orkar/vill/törs stå upp för sin målvakt?

Då anser jag att vi har fel spelare här och NEJ jag vill inte ha 22 Vopat i laget!, ställ upp för varandra och hjälp till att göra jobbet.

Intressant att igår läsa att från tränarhåll meddelar dom att Jackman skall vara med mot Nybro = klar för spel. Ej med igår.

Idag meddelas det att han INTE skall spela = han spelar. Spelade idag, vet inte tränarna om han kan/vill spela? Är det inte ni som skall veta det? mörkar ni eller har ni ingen koll?

Är det seriöst att släppa nyheter som är "goddag yxskaft"? -Naturligtvis nej.

Grädden på moset är artikeln med Eric Johansson om "sega ben" efter Huddinge matchen......

"Vi kom visserligen hem sent på natten i onsdags efter matchen så visst blir man lite seg"

Men snälla nån, är det spelare som har minst 100.000/månad som gnäller att man kom hem sent från en bortamatch i Stockholm som det tar max 4 timmar att åka hem från????