söndag 1 februari 2009

Leksand klart för kvalserien

Leksand blev i kväll klart för kvalserien som börjar den 13 mars och avslutas den 9 april.

Leksand J18 fick stryk av Djurgården i dagens hemmamatch med 1-4 efter att ha haft ledningen med 1-0 i första perioden, DIF kvitterade 5 minuter efter LIF:s ledningsmål och tog ledningen efter 3 minuter i den andra. I tredje så gör DIF 2 mål på 25 sekunder när LIF har 2 man i utvisningsbåset och då återstod drygt 1 minut och naturligtvis så var matchen körd efter det.
Nu ligger Leksand näst sist med 4 poäng efter 7 matcher.

Mora torskar borta mot Borås med 4-1, enligt rapporter så var det Borås match rakt igenom.

Malmö överraskar igen och vinner mot Sundsvall med 4-1 och skotten 47-16, starkt att vinna när stjärnorna stuckit. Före detta Leksandsspelaren Niklas Bröms gör Sundsvalls mål.

I natt är det dags för alla älskare av Super Bowl, Pittsburgh Steelers möter Arizona Cardinals och det var otroliga 97,5 miljoner människor i USA som såg förra årets Super Bowl.
Matchen spelas i Tampa Bay, Florida. Arenan Raymond James Stadium rymmer 65 000 människor och har utsetts till att ha NFL:s bästa gräsmatta sex gånger.